Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

Σας καλωσορίζει στην Δράμα,
την αγαπημένη των αισθήσεων,
την ευνοημένη της φύσης,
καλώς ορίσατε στην Ηδωνίδα Γη!

Μέσα στα πλούσια δάση του νομού, πάνω στις βουνοπλαγιές και δίπλα στα ποτάμια και τα σπήλαια του, τα χωριά, οι εκκλησίες και τα μοναστήρια, τα κάστρα και τα γεφύρια συνθέτουν ένα μοναδικό σε πλούτο και ποικιλία σύνολο. Αποτελούν την κληρονομιά του τόπου που μας καλεί να τη γνωρίσουμε από κοντά, σ' όλη της την έκταση.

Για το σκοπό αυτό, ένα σημαντικό δίκτυο τουριστικών εγκαταστάσεων ολοκληρώνεται στο δασικό και αγροτικό περιβάλλον του νομού, κατάλληλα ενταγμένων στην κλίμακα του τοπίου. Παράλληλα, οι ξενοδοχειακές μονάδες της Δράμας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, σε όσους προτιμούν τη φιλοξενία της πόλης.

Στα ξενοδοχεία της Δράμας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την Δράμα, καθώς και έντυπο υλικό - χάρτες της περιοχής με τα σημεία επίσκεψης στην Δράμα.

Στην είσοδο της πόλης θα συναντήσετε το κέντρο ενημέρωσης επισκεπτών Δράμας, όπου το προσωπικό θα σας παρέχει κάθε χρήσιμη οδηγία για να κάνετε πιο ευχάριστη την διαμονή σας στην Δράμα καθώς και για τους τρόπους πρόσβασης στο  ξενοδοχείο που επιλέξατε!

Δείτε στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων πότε και που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο όλα τα Γεγονότα του Ν. Δράμας!

Στην Δράμα θα βρείτε, το χιονοδρομικό κέντρο  Φαλακρό, το Παρθένο Δάσος με τα δάση Φρακτού (Ζαγκραντένια),  Ελατιάς (Καρά Ντερέ) & Συμίδας, τις πηγές & το σπήλαιο του Αγγίτη το Μενοίκιο όρος, τους καταρράκτες, τα Θερμιά (ιαματικές πηγές) είναι τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος και πόλοι για χειμερινές διακοπές.

Θα περπατήσετε στα ατελείωτα Μονοπάτια μέσα στα δάση και δίπλα στο ποταμό Νέστο, θα ξεναγειθητε στα Μουσεία της Δράμας, στις πηγές της Αγίας Βαρβάρας κ.α.

Σε κάθε διαδρομή σας θα βρείτε Ξενοδοχεία που προσφέρουν μοναδικά της υπηρεσίες τους με σκοπό να κάνουν πιο όμορφη την διαμονή σας!

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας καθώς και γνωστή πλέον Ονειρούπολη είναι πολύ καλή αφορμή για το ταξίδι.

Στη Δράμα επίσης θα βρείτε Εντυπωσιακά επισκέψιμα οινοποιεία στις δημοτικές ενότητες Δράμας, Δοξάτου, Νικηφόρου και Προσοτσάνης, σε κοντινές σχετικώς αποστάσεις, θα υπερκαλύψουν τις απαιτήσεις των επισκεπτών για οινοτουρισμό στη Δράμα, η οποία είναι τμήμα της Διαδρομής του Κρασιού του Διονύσου, μιας από τις διαδρομές των Δρόμων του Κρασιού της Βόρειας Ελλάδας.

Οι οινόφιλοι που κάνουν διακοπές στη Δράμα θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους οίνους ΠΓΕ Δράμα (Τοπικός Οίνος Δράμας) που παράγονται στον σύγχρονο δραμινό αμπελώνα.

send to facebook
send to twitter
print
send to friend
e-publish
Χώρος Διαφήμησης
Για πληροφορίες
Κάντε κλικ
Photo Gallery

Στοιχεία επικοινωνίας

Ένωση Ξενοδόχων Δράμας
ΑΡΕΩΣ 3
66100 Δράμα, Ελλάδα
Τηλ: +30 25210 39372
unionhoteldrama@gmail.com